Varausehdot

Noudatamme majoituksen tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen majoitusten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen.

Varaajan tulee olla täysiikäinen. Majoitushintaan/vrk voi majoittua 1 tai 2 henkilöä.

1. Varaaminen ja maksu
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30% majoitushinnasta) vahvistuksessa mainittuun eräpäivään mennessä, loppuosa maksetaan avaimenluovutuksen yhteydessä majoittajalle.
Ennakkomaksun voi myös maksaa tilille Osuuspankki FI42 5549 0420 0714 22 sovitusti.

2. Peruutus
Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostilla. Varauksen peruuttamisesta pidätetään aina peruutuskulut 40€. 

Mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee palautetaan kaikki suoritukset lukuunottamatta peruutuskuluja. Edellä kuvattu tapahtuma asiakkaan on osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus).

3. Oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majoure), majoituskohteen omistaja voi irtisanoa sopimuksen. Tällöin majoituksen tarjoajan on mahdollisimman pian ilmoitettava peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin      oikeus saada majoituksen tarjoajalle makasamansa suoritus takaisin. Majoituksen tarjoajan vastuu rajoittuu vain sille maksetun majoitusmaksun palauttamiseen asiakkaalle.

4.  Avainten luovutus, siivous ja liinavaatteet
Majoitusasunnon siivouksesta loman aikana ja lähtösiivouksesta huolehtii asiakas itse. 

Odotamme, että asiakas huolehtii siivouksesta seuraavista asioista: astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, wc:n ja kph:n siistinäpito, tavaroiden, huonekalujen paikollevienti. Myös majoituskohteen kuistin ja lähipihaalueen tulee olla siisti. 

Mikäli varauksen päättyessä majoitusasunto ei vastaa edellä esitettyjä ja huoltaja joutuu laittamaan sen kuntoon-saattamisesta ennen seuraavan asiakkaan saapumista, veloitetaan siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan 30€/h. 

Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita vuoteissa. Liinavaatteet sisältyy vuokraushintaan.

5.  Vahinkojen korvaus
Asiakas on velvollinen ilmoittamaan välittömästi ja korvaamaan majoituskohteelle ja sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten kulujen mukaan jälkikäteen. Varaaja on vastuussa majoituskohteen kunnosta vuokrauksen aikana.

6.  Henkilömäärä
Majoitusta ei saa käyttää yöpymiseen kerralla muut kuin varauksen tehneet, 1 tai 2 henkilöä. Henkilömäärä on aina ilmoitettava varausta tehtäessä. Ylimääräisistä henkilöistä veloitetaan 30€/hlö/vrk.

7.  Yleisen järjestysäännön noudattaminen
Voimassa olevia yleisiä järjestyssääntöjä tulee noudattaa, mikäli mahdollisesta häiriöstä huomauttamisen jälkeen asiakas/hänen seurueensa jatkaa häiriön aiheuttamista naapurustolle esim. kovalla melulla/kovaäänisen musiikin kuuntelulla/automelulla, niin majoittajalla on oikeus keskyttää majoitus kokonaan, keskeytyksestä ja häiriöstä aiheutuneet kustanukset sitoutuu asiakas korvaamaan jälkikäteen.

8.  Valitukset
Kaikki majoituksen kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua majoittajalle.

9.  Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on ehdottomasti kielletty sisätiloissa, luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 150€ tuuletusmaksu varaajalta. Lemmikkieläimen mahdollisesta tuonnista majoituskohteeseen päättää majoituskohteen omistaja varauksen yhteydessä. Majoittaja ei vastaa luvattomasta tupakoinnista ja eläinpölystä aiheutuneesta allergia ym. oireista asiakkaille.

10. Liikuteltavat kylpyaltaat ja paljut
Majoituksen aikana asiakkaan tuomien tai vuokrattujen kylpyaltaiden ja paljujen käyttö majoituskohteessa on ehdottomasti kielletty.

InfoINFO

Osoite: Tammisaarentie 39 
(Hindersinkadun puolelta)

Nimi: Dahlia / Lehtikangas
Puhelin: 044 2394174
Sähköposti: info@dahliakarjaa.com

 

Dahlia

Dahlia

Dahlia